02 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon Pelitli projesi

TOKİ Trabzon Pelitli kura sonucu!

TOKİ Trabzon Pelitli projesinde kura çekilişi dün saat 11:00'da Ortahisar Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşti. İşte TOKİ Trabzon Pelitli kura sonucu detayları...

TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi bugün!

TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi bugün yapılacak. Toplamda 45 adet dairenin hak sahiplerini bulacağı projede başvuru dönemi 13 Mart'ta sona ermişti.

TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi!

TOKİ Trabzon Pelitli'de toplamda 45 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak. Peki alanları 83,99 metrekareden olarak tasarlanan dairelerden oluşan TOKİ Trabzon Pelitli kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Trabzon Pelitli başvuru 2015!

2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 45 daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte başvuruların T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edileceği TOKİ Trabzon Pelitli başvuru 2015 detayları...

TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları bugün sona eriyor!

Ödeme planı kapsamında aylık 516 TL'den başlayan taksitlerle ödemelerin yapıldığı projede 45 adet daire kura ile satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları son gün yarın!

45 adet dairenin kura yöntemi ile satışa sunulacağı projede fiyatlar 82 bin 704 TL'den başlıyor. TOKİ Trabzon Pelitli başvuruları son gün yarın olarak belirlendi.