30 / 04 / 2024

Toki restorasyon kredisi

TOKİ 73 projeye kredi veriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) restorasyon kredisi ile ilgili başvurular 2 -30 Nisan tarihleri arasında yapıldı. Restorasyon kredisine 73 proje için başvuru geldi.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) tarihi yapılar için restorasyon kredisi başvuruları yarın başlıyor. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yıkılma ve yok olma tehlikesi bulunan tarihsel değerleri, restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandırıyor.

TOKİ restorasyon kredi başvuruları 1 Nisan'da başlıyor!

TOKİ, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki tarihi binaları sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandırıyor. Bu kapsamda restorasyon kredi başvuruları, 1-30 Nisan 2015 tarihleri arasında alınacak. Bu yıl kredi üst limiti de 140 bin lira olarak açıklandı.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları 1 - 30 Nisan'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1-30 Nisan'da restorasyon kredisi başvurularını kabul edecek. İdare, 2015 yılı için restorasyon kredi üst limitini 140 bin liraya yükseltti.

TOKİ'nin restorasyon kredisine 104 başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ( TOKİ ) tarihi binaların restorasyonu amacı ile verdiği krediye bu yıl toplam 25 ilden 104 adet başvuru sayısı geldi.

TOKİ restorasyon kredisini 125 bin liraya arttırdı!

Yıkılma ve yok olma tehlikesi bulunan tarihsel değerleri, sağladığı restorasyon kredileriyle gelecek nesillere kazandıran TOKİ, bugüne kadar 530 restorasyon projesi için 46 milyon lira kredi tahsis etti

TOKİ'nin restorasyon kredilerinde başvurular 7 Nisan'da başlıyor!

Başkanlık Makamınca bu yıl kredi başvurularının 07 Nisan – 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında kabul edilmesi uygun görülmüş olup, her taşınmaz başına kullandırılacak kredi miktarı keşif özetinin %70 kadar olup, kredi üst sınırı 125.000TL. olarak belirlendi.