29 / 03 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Beşiktaş

Beşiktaş Nidapark Rezidans!

Faiz oranlarının 60 aya kadar 0,69, 120 aya kadar 0,79 faiz şeklinde belirlendiği Beşiktaş Nidapark Rezidans projesinin 2015 yılının 2. çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Beşiktaş Nidapark ne zaman teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Peki 36 ile 145 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin yer aldığı Beşiktaş Nidapark ne zaman teslim?

Nidapark Beşiktaş satılık!

36 metrekareden 145 metrekareye kadar değişen daire alanlarına sahip Nidapark Beşiktaş satılık daire tipleri Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde karşımıza çıkıyor. Projede teslimlerin 2015 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir! İki yaka tek marka

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir projesinde satış süreci, devam ediyor. Nidapark Beşiktaş projesinde rezidanslar, Nidakule Ataşehir projesinde ise ofisler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş Projesi 'nde ön satışlar başladı! 427 bin TL'ye!

Ofis projeleri geliştirme alanında birçok başarılı projeye imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, Beşiktaş’ta rezidans projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ın ön satışlarına başladı.Projede daire fiyatları 427 bin liradan başlıyor...