27 / 04 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul iletişim

Resim İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Doğa İçinde Hayat, Ödeme Şartları Çok Rahat! sloganıyla satışları devam eden proje Sancaktepe'de yükseliyor...

Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Resim İstanbul satışları devam ediyor. 2 bin TL peşinat ödemesiyle daire sahibi olunabilen Resim İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları!

Sancaktepe Resim İstanbul konut fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Resim İstanbul ulaşım bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Daire fiyatlarının 241 bin 400 TL'den başladığı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da fiyatlar ne kadar?

Ödeme planına göre 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen Resim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Peki Sancaktepe Resim İstanbul'da fiyatlar ne kadar?

Sancaktepe Resim İstanbul satılık!

Sancaktepe Resim İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor...