29 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman fiyat

Resim İstanbul Orman fiyat!

Resim İstanbul Orman fiyat listesi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ilk etap teslimlerinin bu yıl Aralık ayında yapılması hedefleniyor...

Resim İstanbul ödeme koşulları!

Resim İstanbul ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 1 peşinat ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. Projede ödeme şekline göre yüzde 3, yüzde 7 ve yüzde 10 indirimler de yapılıyor...

Resim İstanbul Sancaktepe Projesi'nde yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Reslim İstanbul Ormanda "yüzde 1 peşinat, firmada lansman, teslime kadar düşük taksit veya yüzde 50'si şimdi, yüzde 50'si teslimde" seçenekleri bulunuyor. Kampanya bayram sonuna kadar devam edecek...

Resim İstanbul Orman'da 3 farklı ödeme alternatifi!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere üç farklı ödeme alternatifiyle kolaylık sağlıyor.

Resim İstanbul Orman telefon!

Resim İstanbul Orman telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösteren daire alanlarına sahip proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktpe'de yükseliyor.

Resim İstanbul Orman fiyat!

Resim İstanbul Orman fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 3 etap halinde yayılan Resim İstanbul Orman projesi 81 bin 443 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Orman etabı yaptı, 220 bin liradan satışa sundu!

Satışların başladığı Resim İstanbul Orman projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor. Proje toplamda 28 blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul’un ikinci etabı satışta!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un içinde tertemiz bir havayı solumak, sabah kahvaltı ederken Aydos Ormanı’nı seyretmek, hafta sonu ağaçların içinde çocuklarıyla paintball oynamak ve sevdikleriyle ATV keyfi yaşamak isteyenler için Resim İstanbul Orman’ı inşa ediyor.

Resim İstanbul Orman 'da kişiye özel ödeme planı! Minimum 220 bin TL!

Mehmet Gür, “Proje genelinde 1+1 daireler peşin 220 bin liradan, 2+1 daireler peşin 341 bin liradan, 3+1 daireler peşin 499 bin liradan ve 4+1 daireler de peşin 759 bin liradan satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme planlarımız sayesinde ev almayı kolaylaştırıyoruz” diye konuştu.

Resim İstanbul Orman projesi!

Resim İstanbul Orman projesi teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Proje Ortadoğu Group imzası ile inşa ediliyor.