27 / 04 / 2024

Park Avenue satış ofisi

Park Avenue Ankara’da fiyatlar ne kadar?

Park Avenue Ankara’da fiyatlar ne kadar? Park Avenue adres? Park Avenue ödeme planı? Park Avenue telefon numarası? Park Avenue daire tipleri haberimizde yer alıyor.

YDA Park Avenue fiyat!

YDA Park Avenue fiyat listesi minimum 335 bin liradan başlayarak, maksimum 558 biraya kadar yükseliyor...

YDA İnşaat Park Avenue Evleri’nde fiyatlar ne kadar?

Teslimlerinin 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşeceği Park Avenue'de satışlar devam ediyor. Peki YDA İnşaat Park Avenue Evleri’nde fiyatlar ne kadar?

YDA Group Park Avenue Ankara!

YDA Group Park Avenue Ankara projesinde daire fiyatları 335 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Park Avenue ne zaman teslim?

Park Avenue ne zaman teslim? Park Avenue fiyat listesi? Park Avenue nerede? Park Avenue iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.

YDA Group Park Avenue ödeme koşulları!

YDA Group Park Avenue ödeme koşulları? Park Avenue nerede? Ankara Park Avenue teslim tarihi? Park Avenue YDA iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.

Park Avenue Konutları YDA!

Park Avenue Konutları YDA projesi 18 blok olarak yükseliyor. 800 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede teslimler 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.

Park Avenue Ankara Konutları!

Park Avenue Ankara Konutları toplam 800 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 1.855 daireden oluşan proje YDA Group imzası ile Yenimahalle'de inşa ediliyor.

Ankara Park Avenue Evleri!

Ankara Park Avenue Evleri adres ve telefon numarası şöyle: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA - 0312 386 38 38

Park Avenue projesiyle YDA, Ankara’ya damga vuracak!

Park Avenue projesiyle YDA, Ankara’ya damga vuracak. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 1.855 tane daire bulunuyor.

Park Avenue Ankara! Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz!

1.855 adet daireden oluşan Park Avenue Ankara projesinde satışlar "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla sürüyor. Park Avenue projesinde fiyatlar 355 bin liradan başlıyor.

Park Avenue Ankara bugün görücüye çıkıyor!

YDA Group, Ankara’ nın en gözde bölgesi Anadolu Bulvarı’ ndaki, 1.855 konutluk “PARK AVENUE” projesini 10 Nisan Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında lanse edecek...