29 / 04 / 2024

NLogo İstanbul satış ofisi

Esenyurt NLogo İstanbul'da 60 ay faizsiz ödeme avantajı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak...

Nlogo İstanbul fiyatlar! 99 bin TL’ye! 990 TL taksitle!

Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 2 bin 519 tane daire bulunuyor. İşte Nlogo İstanbul fiyatlar...

Nlogo İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları!

Nlogo İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları minimum 99 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede teslimler 2017 Haziran'da gerçekleşecek.

Nlogo İstanbul’un ilk etabının yüzde 80’i satıldı!

Nlogo İstanbul’un ilk etabının yüzde 80’i satıldı. 2 bin 550 tane daireden oluşan projede fiyatlar 89 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Nlogo İstanbul'da son fırsat günleri!

Nlogo İstanbul'da son fırsat günleri. 790 TL taksitle stüdyo daire sahibi olunabilen projede stüdyo daireler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Esenyurt'ta yükseliyor .

Nlogo İstanbul Esenyurt resimleri!

Yüzde KDV imkanı sunulan Nlogo istanbul projesinde stüdyo daireler 79 bin liradan satılıyor. Nlogo İstanbul Esenyurt resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

NLogo İstanbul Esenyut fiyatları!

NLogo İstanbul Esenyurt fiyatları? NLogo İstanbul adres? NLogo İstanbul ödeme planı? NLogo İstanbul telefon numarası? NLogo İstanbul teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL!

18 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde teslimler 2017 Haziran'da gerçekleşecek. Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL'den başlıyor.

N Logo satış ofisi!

N Logo satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer verilen projede banka kredisi ile ya da firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor.

N Logo Esenyurt satılık!

N Logo Esenyurt satılık daire fiyatları 79 bin liradan başlıyor. Daire alanlarının 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değiştiği projede 2 bin 519 daire bulunuyor.

Tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi!

Nlogo İstanbul fiyat listesi, Nlogo İstanbul ödeme planı, Nlogo İstanbul teslim tarihi, Nlogo İstanbul nerede olduğu, Nlogo İstanbul satış ofisi bilgileri ve Nlogo İstanbul resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi...

Nlogo İstanbul daire fiyatları!

Nlogo İstanbul daire fiyatları? Nlogo İstanbul ne zaman teslim? Nlogo İstanbul iletişim? bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Nlogo İstanbul bu akşam saat 21:00'de TV'de!

Nlogo İstanbul bu akşam saat 21:00'de TV'de yayınlanacak. 2017 Haziran ayında teslim edilecek olan NLogo İstanbul projesinde fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor.

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim!

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim sloganıyla satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

NLogo İstanbul fiyat listesi!

NLogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 79 bin TL'den satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiyor. İşte NLogo fiyat listesi detayları...