30 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul evleri

Özyurtlar NLogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz avantajı!

Nlogo İstanbul’da yepyeni bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanlar yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani konut tesliminde başlayacak...

NLogo'da ''Komşunu getir, taksidini sildir” kampanyası devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat güvencesi ile Esenyurt'ta yükselmekte olan NLogo İstanbul projesinde "Komşunu getir, taksidini sildir!” kampanyası devam ediyor...

Nlogo İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları!

Nlogo İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları minimum 99 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede teslimler 2017 Haziran'da gerçekleşecek.

Nlogo İstanbul 2 ayda yüzde 20 kazandırdı! 99 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat’ın Mayıs ayında satışa çıkan projesi Nlogo İstanbul alıcısına yüzde 20 kazandırdı. Nlogo İstanbul ilk satışa çıktığında 79 bin lira olan 1+0 dairenin fiyatı bugün 99 bin liraya yükseldi.

Nlogo İstanbul ile kira öder gibi daire sahibi olun!

Nlogo İstanbul ile kira öder gibi daire sahibi olun.790 TL taksitle daire sahibi olunabilen proje, Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Nlogo İstanbul'da son fırsat günleri!

Nlogo İstanbul'da son fırsat günleri. 790 TL taksitle stüdyo daire sahibi olunabilen projede stüdyo daireler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Esenyurt'ta yükseliyor .

Nlogo İstanbul ev fiyatları!

Nlogo İstanbul ev fiyatları 79 bin TL'den başlıyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Özyurtlar İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul Evleri Özyurtlar!

Nlogo İstanbul Evleri Özyurtlar projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 79 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Nlogo İstanbul Projesi!

Nlogo İstanbul Projesi teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan projed 2 bin 519 daire ve 59 ticari birim bulunuyor.