27 / 04 / 2024

NLogo İstanbul esenyurt

Nlogo İstanbul ne zaman teslim?

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesi 7 bloktan meydana geliyor. Peki, Nlogo İstanbul ne zaman teslim?

Nlogo İstanbul Esenyurt! 142 bin TL'ye!

Nlogo İstanbul Esenyurt Projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Projede konut fiyatları 142 bin TL'den başlıyor...

Nlogo İstanbul ile kira öder gibi daire sahibi olun!

Nlogo İstanbul ile kira öder gibi daire sahibi olun.790 TL taksitle daire sahibi olunabilen proje, Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Nlogo İstanbul'da son fırsat, son günler!

Nlogo İstanbul'da son fırsat, son günler. 790 TL taksitle 1+0 daire sahibi olunabilen projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul Esenyurt resimleri!

Yüzde KDV imkanı sunulan Nlogo istanbul projesinde stüdyo daireler 79 bin liradan satılıyor. Nlogo İstanbul Esenyurt resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

NLogo İstanbul Esenyut fiyatları!

NLogo İstanbul Esenyurt fiyatları? NLogo İstanbul adres? NLogo İstanbul ödeme planı? NLogo İstanbul telefon numarası? NLogo İstanbul teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL!

18 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde teslimler 2017 Haziran'da gerçekleşecek. Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL'den başlıyor.

Nlogo İstanbul Esenyurt!

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Nlogo teslim tarihi!

Özyurtlar Nlogo teslim tarihi? Nlogo İstanbul fiyat listesi? Nlogo İstanbul ödeme planı? Nlogo İstanbul nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

N Logo fiyat listesi!

N Logo fiyat listesi çerçevesinde fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor. Büyüklüklerinin 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değiştiği projede teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Esenyurt N Logo satış fiyatları!

Esenyurt N Logo satış fiyatları minimum 79 bin TL olarak belirlendi. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede 2 bin 519 tane daire ve 59 tane ticari birim yer alıyor.

NLogo İstanbul Esenyurt 16 soruda mercek altında!

NLogo İstanbul projesi satışa çıktı. Dairelerin ve ticari birimlerin yer aldığı NLogo İstanbul Esenyurt 16 soruda mercek altında...

Tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi!

Nlogo İstanbul fiyat listesi, Nlogo İstanbul ödeme planı, Nlogo İstanbul teslim tarihi, Nlogo İstanbul nerede olduğu, Nlogo İstanbul satış ofisi bilgileri ve Nlogo İstanbul resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi...

Nlogo İstanbul daire fiyatları!

Nlogo İstanbul daire fiyatları? Nlogo İstanbul ne zaman teslim? Nlogo İstanbul iletişim? bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim!

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim sloganıyla satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.

NLogo İstanbul fiyat listesi!

NLogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 79 bin TL'den satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiyor. İşte NLogo fiyat listesi detayları...

NLogo İstanbul'da 2+1 daireler 159 bin TL'den satışta!

NLogo İstanbul'da 2+1 daireler 159 bin TL'den satışta. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.