20 / 04 / 2024

Necip Nasır kimdir

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşüme ihtiyaç duyuyor!

Çanakkale'de art arda meydana gelen depremler İzmir'de de kendini hissettirirken, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır da birinci derecede deprem kuşağı içinde yer alan İzmir'in merkezi başta olmak üzere; büyük çoğunluğun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Ev fiyatları 2017'de artış gösterecek!

İnşaat sektörü temsilcileri bir süredir gündemde olan konut zamlarını beklettiklerini fakat dolarda yaşanan son artışlardan sonra konut fiyatlarının yılbaşından sonra yükseleceğini söyledi.

İzmir'in yüzde 85'inin dönüşmesi gerekiyor!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı ve Türkiye Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, “İzmir'in yüzde 85'inin dönüşmesi gerekiyor. Böyle bir hareketin başlaması hükümetin İzmir'e verdiği önemi anlatıyor” dedi.

Kentsel dönüşümde yık-yap modeli hakim oldu!

İzmir'de müteahhitlerin yavaş yavaş harekete geçmeye başladığım dile getiren Necip Nasır, "Belediyenin yapmaması halinde Bakanlıkla yapma yönünde hareket gösterecekler" dedi.

Bayraklı'da imar planı revizyonuna tam destek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,, Bayraklı Belediyesi tarafından yürütülen imar plan revizyonu ile ilgili federasyon üyelerine bilgi verdi.

Çiğli Belediyesi ile müteahhitler iş birliği yapacak!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Nasır, "Çiğli’nin daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için yapılacaklar konusunda Çiğli Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyoruz." dedi.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşümde aktif rol oynamak istiyor!

İzmir'deki 12 ilçenin Müteahhit ve İş adamları Dernekleri Başkanları ile birlikte belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, amaçlarının oluşturdukları güç birliği sayesinde kurumsal bir yapıda hareket ederek daha hızlı ve akılcı çözümler yaratmak olduğunu vurguladı.

Bizden sonraki nesillere yaşanabilir bir İzmir bırakmak istiyoruz!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu Başkanı Necip Nasır önderliğinde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret eden MÜFED üyeleri, başta kentsel dönüşüm ve binalardaki çıkma düzenlemesiyle ilgili sorunları gündeme getirdi.

İnşaatçılar da konut teşvikinden memnun!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, konut hesabı açan vatandaşa yüzde 15- 20 oranında katkı sağlanacağını açıklaması konut sahibi olmak isteyenler kadar inşaat sektöründeki müteahhitlerce de olumlu karşılandı.

İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem kuşağında yer alan İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, ada bazlı planlar yapılırsa İzmir'in 10 yılda dünya kenti statüsüne yükseleceğini söyledi.

İzmir'in yüzde 85'i kentsel dönüşüme uğrayacak!

İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme uğrayacağını hatırlatan Nasır, İzmir'de oluşacak pazarda katma değerin İzmir'e kalması için İzmirli müteahhitlerin aktif olmasını sağlamak amacıyla güçbirliği oluşturduklarını dile getirdi.

İzmir'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, yapılarda 'çıkına' diye tabir edilen uygulamanın belirsiz şekilde sınırlandırılmasının, İzmir 'de inşaat sektörünü durma noktasına getirdiğini ifade etti.

İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Müteahhitler Federasyonu'nun (MÜFED), yerel seçimler sonrasında kentsel dönüşüm konusunda belediye başkanlarına yönelik ziyaretleri hız kazandı. Necip Nasır İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor dedi...

Kentsel dönüşüm planlı yapılmalı!

BAŞKANLIĞINI Necip Nasır'ın gerçekleştirdiği Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Yönetim Kurulu Üyeleri, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti, şehir planlanması ve kentsel dönüşüm konularını görüştü..

Necip Nasır: İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başlamalı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır"Eğer ilçeler, büyükşehir ile birlikte planlanırsa 10 yıl içinde dünya kenti haline geliriz. Ama planlama yapılmazsa biz sektörün dinamikleri olarak harekete geçeriz" dedi

Özel Egepol Hastanesi kapasitesini yüzde 100 arttırıyor!

Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.

Özel Egepol Hastanesi'nin 2014'te kapasitesi yüzde 100 artacak!

Özel Egepol Hastanesi 15 milyon dolarlık yatırımla, birçok yeni branşta hizmet vermeye başlayacak; yenidoğan yoğun bakımında da Ege ve İç Anadolu'nun en büyük özel hastanelerinden biri haline gelecek.

Necip Nasır: Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez dedi...

İzmir'de Müteahhitler kentsel dönüşüm için hazır!

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret eden Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde özel sektör olarak güçbirliği oluşturduklarını söyledi. Necip Nasır, "İnşaat sektörü ve müteahhitler İzmir'de önemli bir güç" ifadesini kullandı...

Necip Nasır: Kentsel dönüşümde göreve hazırız!

Necip Nasır, "İzmirli müteahhitler, kentsel dönüşümünde görev alabilmek için bilgi, birikim ve her türlü altyapıya sahip. Büyük projelerde katma değerin İzmir'de kalması için çalışacağız" diye konuştu.