30 / 04 / 2024

Merkez zekeriyaköy nerede

Merkez Zekeriyaköy'de hemen teslim daireler! Yüzde 15 peşinatla!

Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak, iş ve sosyal hayatın aktif olduğu merkezi bölgelere de yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı!

25 bin 360 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Merkez Zekeriyaköy projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı.

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy ev fiyatları ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 3+1 dubleks dairelerin büyüklükleri 176 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip...

Merkez Zekeriyaköy ilk teslimleri yapıldı!

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar önceki gün düzenlenen organizasyonla buluştu. Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor...

Merkez Zekeriyaköy Konutları'nda 733 bin TL'ye 2+1 çatı dubleksi!

Merkez Zekeriyaköy, oturuma ve yatırıma uygun konut arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan proje, Maslak’a 15, Mecidiyeköy’e ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy satış ofisi iletişim!

Merkez Zekeriyaköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen projede dairelerin alanları 140 - 200 metrekare aralığında değişiyor.

Merkez Zekeriyaköy Konutları ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Zekeriyaköy'de inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 140 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Konutları ne zaman teslim edilecek?

Merkez Zekeriyaköy fiyat! Minimum 735 bin 750 TL!

Merkez Zekeriyaköy fiyat listesi? Merkez Zekeriyaköy telefon numarası? Merkez Zekeriyaköy daire tipleri? gibi merak ettiklerinizi haberimizde yer alıyor...

Doğal yaşamın kapıları burada aralanıyor!

İnşaat çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy ’ü Aralık sonunda teslim etmeye hazırlanan Ortadoğu Grup düzenlediği kampanyayla projeden ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Merkez Zekeriyaköy ‘de 733 bin 750 TL’ye 2+1 çatı dubleksi!

Merkez Zekeriyaköy ’ü Aralık sonunda teslim etmeye hazırlanan Ortadoğu Grup düzenlediği kampanyayla projeden ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.Merkez Zekeriyaköy ‘de 733 bin 750 TL’ye 2+1 çatı dubleksi satışları devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy'de 120 aya kadar 0,97 faiz oranı!

Merkez Zekeriyaköy'de 120 aya kadar 0,97 faiz oranı uygulanıyor. Dairelerin 733 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2014 yılı sonunda gerçekleşecek.

Merkez Zekeriyaköy’de konut teslimleri 9 ay sonra başlıyor!

28 blok halinde yükselen Merkez Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 705 bin liradan başlıyor. Merkez Zekeriyaköy’de konut teslimleri 9 ay sonra başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy projesinde yüzde 20 peşinat fırsatı!

Ortadoğu Grup, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Zekeriyaköy’ de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenler için büyük avantajlar içeren bir kampanya yaptı. Projede yüzde 20 peşinat fırsatı bulunuyor...

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! 342 bin 250 dolara 2+1!

Ortadoğu Grup, İstanbul gibi yoğun tempolu bir şehirde yaşayıp, kendini ödüllendirmek isteyenler için Merkez Zekeriyaköy projesini hayata geçirdi. Projede fiyatlar 342 bin 250 dolardan başlıyor. Merkez Zekeriyaköy’den ev alanlara lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor...

Merkez Zekeriyaköy 3 Haziran'da görücüye çıkıyor!

İstanbul Zekeriyaköy'de Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy 3 Haziran'da görücüye çıkıyor...