28 / 03 / 2024

Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman bitecek

Körfez Geçiş Köprüsü'yle iki yaka birleştirildi!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze- Orhangazi -İzmir Otoyol Projesi tüm hızıyla sürüyor. Son olarak, projenin Körfez geçişini sağlayacak olan ve Kocaeli Dilovası ilçesindeki Dilburnu ile Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek Burnu arasındaki köprünün kılavuz halat kabloları çekilerek iki yaka birleştirildi.

Körfez geçiş köprüsünün ayakları hızla yükseliyor!

Geçen aylarda deniz seviyesinin üstüne çıkan köprü ayağı kuleleri 120 metreye ulaşırken, yıl sonuna 252 metreye ulaşması bekleniyor. Toplam 7 şeritten oluşacak köprüde 3 gidiş, 3 geliş ve bir de tahliye yolu bulunacak.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün denizdeki ayakları bitti!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün denizdeki ayakları tamamlandı. 2015 mayıs ayında Altınova-Gemlik arası açılacak. Türkiye'nin çılgın projelerinden biri olan İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu'nun inşaatına 24 saat kesintisiz devam ediliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor!

Dünyanın'en büyük orta açıklıklı 4. asma köprüsünün inşa edildiği projede, asma köprü kule, tabiiye ve ana kablo çelik imalat çalışmaları iş programına uygun olarak sürüyor...

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor.İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Asma Köprü Güney Şantiyesi'ndeki kuru havuzda 1. aşama imalat çalışmaları tamamlandı...