07 / 05 / 2024

Kocaeli Konut Projeleri

MTM Yapı Denetim Firması Kocaeli'nin en büyük yapı denetim işini aldı!

MTM Yapı Denetim Firması'nın sahibi Ayşe Hacet Aşar, denetimi yapılacak en büyük konut projesini almanın mutluluğunu yaşıyor. Ayşe Hacet Aşar'ın Bizim Kocaeli gazetesinde yer alan röportajı;

Kocaeli Yuvacık'ta birbiri ardına konut projeleri inşa ediliyor!

Kocaeli'nin yükselen trendi Yuvacık'ta birbiri ardına konut projeleri inşa ediliyor. Kocaeli Başiskele Yuvacık, doğası ile dikkatleri üzerine geçen bir bölge. Kent Konut Paşadağ projesinin gelmesiyle Yuvacık'ta hareket başladı.

Evimiz Kocaeli'nin son etabı 10 Nisan'da satışa çıkıyor!

70’inci yılını kutlayan Pekdemir İnşaat, “70. yıl gurur projemiz” diye tanımladığı Evimiz Kocaeli'nin son etabı 10 Nisan'da satışa çıkıyor. Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli projesinde son etap dairelerin satışına dev bir kampanyayla başlıyor.

Evimiz Kocaeli projesinde yüzde 0,89 faiz oranları!

Çok kısa süre için geçerli olan bu faiz uygulamasından yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Gelen yoğun talep üzerine şirket, bu fırsatı çok kısa bir süre daha uzatma kararı aldı.

Sefa Sirmen: Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceğiz!

Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.