19 / 03 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap teslim tarihi

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları nerede, ne zaman çekilecek?

TÜİK verilerine göre 14 milyon 160 bin 467 nüfuslu İstanbul'da, 180 kişiden biri Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a başvuruda bulunmuş. Peki Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları nerede, ne zaman çekilecek? Bu sorunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap ödeme planı!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap ödeme planı? Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyat listesi? Kiptaş Hadımköy 3. Etap iletişiim? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizden bulabilirsiniz.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap 10 soruda mercek altında!

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap'ta başvuru için gerekli evraklar nelerdir, Hadımköy 3. Etap başvurusuna katılmak için ücret ödemek gerekiyor mu, Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek? İşte Kiptaş Hadımköy 3. Etap 10 soruda mercek altında..

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 18 Mart'ta satışa çıkacak!

18 mart tarihinde satışa çıkacak Kiptaş Hadımköy 3. Etap son başvuru tarihi 4 Nisan olarak belirlendi. Projede satışlar Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi'nde yapılacak...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinin lansmanı 17 Mart'ta!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinin lansmanı 17 Mart'ta araçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşecek. Proje kapsamında 1.500 daire inşa edilecek...