29 / 04 / 2024

Keller Williams

Keller Williams'ın 8.Bölge Müdürlüğü Ataşehir'de açıldı!

Uzun yıllar gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek ve Savaş Bek ortaklığı ile açılan KW Doruk Ataşehir Bölge Müdürlüğü, Keller Williams’ın Türkiye’de ki 8’inci bölge müdürlüğünü olma özelliğini taşıyor.

Keller Williams gayrimenkul danışmanlığında dünya lideri oldu!

Her yıl geleneksel hale gelen sektörün en büyük şirket içi eğitim etkinliği “Family Reunion” bu yıl dünyanın dört bir yanından Keller Williams çatısı altında faaliyet gösteren on binlerce danışmanın katılımıyla Amerika’nın Orlando kentinde gerçekleşti. Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Emre Erol: Artık her isteyen emlakçı olamayacak!

2014 yılında Türkiye’de aktif olarak operasyonda olan ve sektörde hızla ilerleyen Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, “Lisanslı Emlak Komisyonculuğu ve Lisanslı Emlak Müşavirliği” yasasının hayata geçirilmesiyle sektörde yaşanması olası gelişmeleri değerlendirdi.

Miamili yatırımcılar Türkiye'ye ev almaya geliyor!

ABD gayrimenkul piyasasının en etkili isimlerinden olan ve kariyeri boyunca 3 bin 500'den fazla ev satan Keller Williams Worldwide CEO'su Chris Heller ile buluştuk. Türkiye'deki Emlak piyasasını, kentsel dönüşümü, yabancı yatırımcıların bakışını konuştuk.

Keller Williams iki yeni bölge müdürlüğü açtı!

Amerikan gayrimenkul danışmanlığı devi Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye başladı. 100 binden fazla danışmanı olan şirket, Türkiye’de Ankara ve İstanbul’da iki yeni bölge müdürlüğü açtı...

Keller Williams İstanbul ve Ankara'da iki bölge müdürlüğü açtı!

Amerikan gayrimenkul danışmanlığı devi Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye başladı. 100 binden fazla danışmanı olan şirket, Türkiye’de Ankara ve İstanbul’da iki yeni bölge müdürlüğü açtı...

Keller Williams Türkiye'de iki yeni bölge müdürlüğü açtı!

Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye başladı. 100 binden fazla danışmanla ABD’de ve Kanada’da zirvede yer alan şirket, Türkiye’de Ankara ve İstanbul’da iki yeni bölge müdürlüğü açarak hedef büyüttü.

Keller Williams çalışanları sosyal yardım seferberliği düzenledi!

Amerikalı Gayrimenkul devi Keller Williams çalışanları, 8 Mayıs 2014 tarihinde yani bugün dünya genelinde işlerini bırakıp, şirketin düzenlediği gönüllü sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.