04 / 05 / 2024

İstmarina Kartal satış ofisi

Tarihin en büyük yatırımlarından birisi Kartal’a!

Kartal'da 5 blok halinde hayata geçirilen İstmarina projesi Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor.

İstmarina Kartal satış ofisi iletişim!

Karma yaşam projesi olarak tasarlanan İstmarina Kartal satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor..

İstanbul Marina Dap Yapı!

İstanbul Marina Dap Yapı projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede otel, marina alanı, restoran, kafeler, hızlı tren, helikopter pisti, özel hastane, özel okul, AVM, ofis ve rezidans bulunuyor.

İstmarina Kartal satış ofisi!

İstmarina Kartal satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.463 tane daireden oluşan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İstmarina Kartal fiyat!

5 blok olarak hayata geçirilen İstmarina Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte İstmarina Kartal fiyat...

İstmarina Kartal adres bilgileri!

İstmarina Kartal adres bilgileri haberimizi içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek projede banka kredisi ile firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

İstmarina Kartal nerede?

İstmarina Kartal nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ağustos 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.