16 / 04 / 2024

İnşaat sektörü 2017

İnşaat sektörünü neler bekliyor?

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü 200'e yakın alt sektörü de besliyor. 2017'yi rekor büyümeyle kapatan sektörün 2018'in ilk çeyreğindeki küçülmesi dikkat çekiyor.

Durgun ekonomiyi kampanyalı konut projeleri canlandıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, inşaat sektörünü 2017 yılında destekleyecek unsurlar olduğu belirtti. Gökçeadır, konut kampanyalarının sürdürülmesinin sektörü hareketlendireceğini söyledi.

İnşaat temsilcileri 2017 yılında rekor için devletten destek bekliyor!

2016’yı 1.3 milyon adetlik konut satışıyla kapatmayı hedefleyen inşaat sektörü bu yıl çıtayı 1.5 milyona yükseltti. Sektör temsilcileri, “Hükümet destek verirse bu yıl uçarız” diyor.

İnşaat sektörü 2017’yi nasıl geçirecek?

2017 için sektör olarak umutlu olduklarını söyleyen MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, piyasaların düzelmesine paralel olarak yıl içinde kampanyaların hızlanacağını, konut fiyatlarının ise yükseleceğini belirtti.

İnşaat 2017 yılında Türkiye ekonomisinin lokomotifi olacak!

Türkiye'nin en güçlü firmalarından Polatyol'un Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat inşaat sektörü ve özellikle gayrimenkul sektörüne ilişkin soruları yanıtladı. Polat, "inşaat 2017’de de Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecek” dedi.