23 / 04 / 2024

Göl Panorama Evleri fiyatları

Göl Panorama Evleri projesinde 60 ay 0 faiz fırsatı!

60 aya sıfır faizle daire sahibi olma imkânı sunulan projede, avantajlı ödeme planları da bulunuyor. Projede 207 bin TL'den 763 bin TL'ye varan fiyat aralıklarında, 1+l'den 4+ l'e uzanan daire seçenekleri dikkat çekiyor.

Bahçeşehir'in Panorama'sı 60 aya 0 faizle ev sahibi yapıyor!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından inşasına devam edilen projenin kısa bir süre devam edecek kampanyası kapsamında; kişiye özel oluşturulan ödeme planlarına ek olarak 60 aya kadar 0 faizle* daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan ve 1.431 daire yer alıyor. Peki Göl Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Göl Panorama Evleri’nde 1+1 daireler 215 bin liradan başlıyor!

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek. Göl Panorama Evleri’nde 1+1 daireler 215 bin liradan başlıyor...

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri fiyat!

Bema İnşaat Göl Panorama Evleri fiyat? Göl Panorama Evleri ödeme planı? Göl Panorama Evleri adres? Göl Panorama Evleri telefon numarası? Göl Panorama Evleri teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama Evleri güncel fiyatları!

Göl Panorama Evleri güncel fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor...

Göl Panorama Evleri güncel ev fiyatları!

Göl Panorama Evleri güncel ev fiyatları, ödeme planı, adres, telefon numarası ve teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Göl Panaroma Evleri'nde 36 ay 0 faizle 215 bin TL!

Göl Panaroma Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor. Bahçeşehir Göl Panaroma fiyat listesi 215 bin TL'den başlıyor...

Göl Panorama Evleri satış ofisi iletişim!

Göl Panorama Evleri satış ofisi iletişim numarası 444 05 40. 1.431 tane daire ve 40 tane ticari birimden oluşan proje 530 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi!

Göl Panorama Evleri detaylı fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 291 bin TL, maksimum fiyatı ise 800 bin TL olarak belirlendi.

Göl Panorama Evleri ulaşım bilgileri!

Göl Panorama Evleri ulaşım bilgileri projesinin adres ve krokisi ile birlikte haberimizde yer alıyor. Projedeki daire alanları 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor.

Göl Panorama Evleri İstanbul!

Göl Panorama Evleri İstanbul projesinde 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Banka kredisine uygun olan projede 2+1 dair fiyatları 291 bin TL'den başlıyor.

Göl Panorama Evleri fiyat!

Göl Panorama Evleri fiyat dahiline daire fiyatları 208 bin 988 TL ile 699 bin 563 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 1.431 tane daire yer alıyor.

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu!

Bema İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri satışa sunuldu. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Göl Panorama Evleri görselleri!

Banka kredisi kullanılabilen Göl Panaroma Evleri'nde fiyatlar 208 bin 988 liradan başlangıç gösteriyor. Göl Panorama Evleri görselleri haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama Evleri resimleri!

Göl Panorama Evleri resimleri, adres, telefon numarası, daire tipleri ve fiyat listesi gibi merak ettikleriniz haberimizde yer alıyor...

Göl Panorama Evleri satılık daire!

Göl Panorama Evleri satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daireler 208 bin 988 lira ile 250 bin 530 lira arasında değişiyor.

Göl Panorama Evleri fiyatları!

Göl Panorama Evleri fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 85 bin 251 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje Bema İnşaat imzası ile Bahçeşehir'de yükseliyor.