03 / 05 / 2024

Gökçeada deprem

Gökçeada'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Sistemi verilerine göre deprem, Ege Denizi'ndeki Gökçeada İlçesi'nin Uğurlu Köyü'nün 37 kilometre açığında meydana geldi.

Gökçeada'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Sistemi verilerine göre deprem, Ege Denizi'ndeki Gökçeada İlçesi'nin Uğurlu Köyü'nün 37 kilometre açığında meydana geldi...

Gökçeada'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Saat 07.06'da merkez üsssü Gökçeada açıkları olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine bağlı Uğurlu koyunun 15 kilometre kuzeybatısında, yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Çanakkale'de yaşanan depremde 299 bina hasar gördü!

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında cumartesi günü meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremin bilançosu netleşti. 133’ü ağır 299 bina hasar gördü. En fazla sarsılan Gökçeada’da 108 bina ağır, 90 bina ise az hasar gördü...

Gökçeada ve Edirne'de bazı binalarda ufak çaplı hasarlar oldu!

AFAD, Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından Gökçeada ve Edirne'de bazı binaların çatılarında ufak çaplı hasarların bildirildiğini, bunun herhangi can kaybına neden olmadığını belirtti.