29 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park satış ofisi

Fikirtepe Brooklyn Park detaylı fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar dizayn edilen daireler yer alıyor. Fikirtepe Brooklyn Park detaylı fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor.

Brooklyn Park Fikirtepe ödeme planı!

Satış süreci devam eden Brooklyn Park Fikirtepe ödeme planı bilgisinden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 405 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe detaylı fiyat bilgisi!

Selimoğlu-Pana ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park Fikirtepe detaylı fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde alternatif dairelerin karşımıza çıktığı projede teslimler 2017 yılı olarak planlanıyor.

Brooklyn Park Fikirtepe fiyat!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen projede 731 adet konut ve 13 ticari birim yer alıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan Brooklyn Park Fikirtepe fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor...

Fikirtepe Brooklyn Park'ta ev fiyatları!

Fikirtepe Brooklyn Park'ta ev fiyatları 406 bin 704 liradan başlıyor. 2017 yılının Ocak ayında teslim edilecek olan projede 731 tane daire ve 13 tane ticari birim bulunuyor.

Fikirtepe Brooklyn Park satış ofisi!

Fikirtepe Brooklyn Park satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Dairelerden ve ticari birimlerden oluşan projede satış süreci başladı.