02 / 05 / 2024

Elektrik kesintisi

İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak yerler!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın elektrik alamayacak yerler ve saatleri şöyle...

25 Eylül'de 7 ilde elektrik kesintisi olacak!

Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta 25 Eylül günü elektrik kesintisi uygulanacak.

6 ilde elektrik kesintisi yapılacak!

Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta bazı kesimlere 14 Eylül'de elektrik verilemeyecek.

Türkiye'de 5 ilde elektrik kesintisi olacak!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Yenimahalle, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Bala, Kalecik, Kazan, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Sincan ilçelerindeki bazı mahallelerde 09.00-17.15 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası'nda 7 ilçede elektrik kesilecek!

Anadolu Yakası'nda 7 ilçede elektrik kesilecek. Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bugün uygulanacak elektrik kesintisi programı haberde yer alıyor...

EPDK' dan elektrik dağıtım şirketlerine seçim uyarısı geldi!

EPDK' dan elektrik dağıtım şirketlerine seçim uyarısı geldi.EPDK, elektrik dağıtım şirketlerini seçimlerde elektrik için tam mesai yapmaları ve programlı elektrik kesintilerini ertelemeleri yönünde uyardı.

Faruk Çelik: Elektrik kesintileri artık 5 saatten fazla olmayacak!

Bakan Çelik, ”TEİAŞ’tan kaynaklanan sorunlardan dolayı gece 2 buçuk, gündüz 2 buçuk saat elektrik kesintisi oluyor. 5 saatin dışında elektrik kesintisi olur ise buna kesinlikle müsaade edilmeyeceğini ifade ediyorum. Bu kesinti bizimle ilgili, sizinle bir ilgisi yok.

İstanbul Anadolu yakasında 4.5 saatlik elektrik kesintisi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan 5 ilçeye 23 Temmuz tarihinde 4,5 saat süre ile elektrik verilmeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. İstanbul'da Anadolu yakasında bulunan 11 ilçenin bazı bölgelerine 12 Haziran Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

İstanbul'un Anadolu yakasında elektrik kesintisi!

stanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da elektrik kesintisi meydana gelecek. İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçenin bazı bölgeleri 7 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul'da elektrik kesintisi meydana gelecek!

İstanbul'da elektrik kesintisi meydana gelecek. Beykoz, Ataşehir, Üsküdar, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Ümraniye, Maltepe, Şile, Tuzla ve Pendik'in bazı mahallelerine yarın 4,5 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Elektrikte yeni düzenleme!

Elektrikte yapılan yeni düzenleme ile birlikte bir sürü değişiklikler getirildi. Vatandaşın abonelik çilesi artık sona erecek. Abone olurken beyan yetecek ve elektrik kesintisi artık SMS‘le bildirilecek.

Türkiye'de 6 ilde elektrik kesintisi olacak!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük'te, 31 Ocak Cuma günü bazı bölgelere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.