02 / 05 / 2024

Eclipse maslak satılık daire

Eclipse Maslak adres!

Eclipse Maslak adres ve telefon numarası şöyle: Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:5 Şişli -İstanbul - (0212) 285 44 54

Eclipse Maslak satış listesi fiyatları!

Eclipse Maslak satış listesi fiyatları kapsamında dairelerin minimum fiyatı 369 bin TL. Projenin detaylı fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Eclipse Maslak Evleri’nde teslimler ne zaman yapılacak?

Toplam 550 daireden oluşan Eclipse Maslak 40 katlı 2 kule olarak yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Eclipse Maslak Evleri’nde teslimler ne zaman yapılacak?

Eclipse Maslak satılık daire!

Eclipse Maslak satılık daire fiyatları kapsamında 54 metrekare ile 56 metrekare arasında olan stüdyo daireler 369 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Eclipse Maslak fiyat listesi!

Eclipse Maslak fiyat listesi? Eclipse Maslak nerede? Eclipse Maslak teslim tarihi? Eclipse Maslak ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Eclipse Maslak nerede?

Eclipse Maslak nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 412 bin liraya kadar ulaşıyor...

Eclipse Maslak projesinde 60 aya yüzde 0.86 faiz oranları ile satışlar devam ediyor!

Maslak'ta yükselen Eclipse Maslak Konutları'nın örnek dairesi ay sonunda ziyarete açılıyor. Dairelerin 330 bin TL'den başladığı projenin kaba inşaatı ise tamamlandı. Projede 60 aya yüzde 0.86 faiz oranları ile satışlar devam ediyor...