02 / 05 / 2024

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları ne kadar

Dumankaya Sancaktepe Mozaik'te 36 ay 0 faiz!

Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkanı vadediyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik telefon numarası!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik telefon numarası haberimizde bulunuyor. Daireler 154 bin TL'den satıldığı projede 799 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik Evleri!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik Evleri 'nde yer alan daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 44 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ev fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Nisan ayında teslim edilecek projedeki evlerin alanları 44 - 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik daire fiyatları!

Dumankaya Mozaik projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ien kadar kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya Sancaktepe Mozaik daire fiyatları..

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde fiyatlar ne kadar?

Dumankaya Mozaik'te 799 daire bulunuyor. Ön satışlarının devam ettiği Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde fiyatlar ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.