28 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe Mozaik

Sancaktepe Mozaik satış ofisi!

Sancaktepe Mozaik satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projenin telefon numarası 0216 511 58 00.

Tüm detaylarıyla Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi!

Dumankaya Mozaik projesinde satış süreci devam ediyor. 3 etap olarak yükselen proje 64 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. İşte Tüm detaylarıyla Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi...

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme seçenekleri!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme seçenekleri haberimizde mevcut. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 154 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 1 hafta 100 daire satıldı!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe' de Mozaik projesi için düğmeye bastı. Uğur Dumankaya, projenin 799 konut ve bir ticari birimden oluştuğunu belirtti. Proje 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Dumankaya Mozaik görücüye çıktı! Fiyatlar 154 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya Mozaik projesinin lansmanı yapıldı. 64 dönüm arazi üzerinde 3 etapta hayata geçirilen projede fiyatlar 154 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Dumankaya Mozaik bugün görücüye çıkıyor! 153 bin TL!

Dumankaya Mozaik bugün görücüye çıkıyor. 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla dairelerin satışa sunulduğu projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projeye Mozaik ismini verdiler! Yeni yatırım!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesinin lansmanı Eylül ayında gerçekleşecek. 66 dönüm alan üzerinde yükselen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik!

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde teslimler 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Daire fiyatlarının 153 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Dumankaya Sancaktepe projesinin adı: Dumankaya Mozaik!

Dumankaya Sancaktepe projesinin adı belli oldu. Eylül ayında lansmanının yapılacağı Dumankaya Mozaik projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesine 7 kat ön talep!

Dumanka Sancaktepe 3 etaplı 800 dairelik projeye 7 kat ön talep gelmesinden memnun olan Dumankaya ailesi, lansman tarihini Eylül yerine Temmuz ayına çekti...