03 / 05 / 2024

çukurova tower ödeme planı

Çukurova Tower minimum 179 bin TL’ye! Ağustos’ta teslim!

Çukurova Tower minimum 179 bin TL’ye daire satışları devam ediyor. Ağustos’ta teslim edilecek projede son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower projesinde son 20 daire! 24 ay 0 faiz!

36 katlı bir rezidans projesi olan, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Ağustos'ta teslim edilecek Çukurova Tower'da çifte bayram!

Çukurova Tower’da çifte bayram coşkusu yaşanacak. Çukurova Tower'da son 24 daire için 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Tower'dan annelere özel peşinat erteleme imkanı!

İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’a imza atan Çukurova Gayrimenkul, bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor.

Çukurova Tower'ın dış cephesi tamamlandı!

Çukurova Tower'ın dış cephesi tamamlandı. Kartal Çukurova Tower projesinde daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlandı.

Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya başlatıldı!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal' da projelendirilen Çukurova Tower' da iki alternatifli kampanya başlatıldı. Alternatiflerden ilki yüzde 25' lik peşinatın teslimde ödenmesine yönelik olarak sunuluyor...

Çukurova Tower fiyatları! 207 bin liraya 1+1!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve 36 katlı tek bloktan oluşan Çukurova Tower fiyatları na gör eprojedeki 1+1 konutlar 207 bin liradan başlıyor...