05 / 05 / 2024

Cennet Koru fiyatları

Cennet Koru ödeme koşulları!

Cennet Koru ödeme koşulları detayları haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede 408 daire ve 25 mağaza yer alıyor.

Cennet Koru Küçükçekmece'de fiyatlar 314 bin liradan başlıyor!

İstanbul Küçükçekmece'de konumlanan Cennet Koru projesi; kesintisiz göl, deniz ve koru manzarası ile dikkat çekiyor. Proje, 21 bin metrekarelik geniş peyzaj alanıyla da öne çıkıyor.

Cennet Koru fiyat listesi!

Cennet Koru fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 314 bin 500 TL ile 1 milyon 174 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 408 daire ve 25 mağaza yer alıyor.

Cennet Koru projesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Cennet Koru projesi avantajlı fiyatlarla satışta. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan projede daire alanları 74 metrekare ile 197 metrekare arasında değişilik gösteriyor.

Soğuksu Cennet Koru Evleri’nde fiyatlar ne kadar?

Soğuksu Cennet Koru Evleri’nde fiyatlar ne kadar? Cennet Koru iletişim bilgisi? Cennet Koru teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Cennet Koru fiyatları!

Cennet Koru fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Lansman özel fiyatlarının sunulduğu projede avantajlar için son gün 10 Haziran.

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor! Metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL’den başlıyor...

Keleşoğlu Cennet Koru için ön talep toplama başladı!

Keleşoğlu Cennet Koru için ön talep toplama başladı. 22 Mayıs'ta resmi satışların başlayacağı Cennet Koru projesinde fiyatlar metrekare bazlı olarak 3 bin 700 TL'den başlıyor...