24 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu'nda yüzde 5 peşinatla!

Teslim tarihi 2019’un ilk çeyreği olarak planlanan Büyükyalı Kazlıçeşme projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 15'lik ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar 48 ay 0 faizle ödenebiliyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul ödeme şekilleri!

Teslim tarihi 2019’un ilk çeyreği olarak planlanan Büyükyalı Kazlıçeşme projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri sunuluyor...

Büyükyalı İstanbul'da Ramazan kampanyası!

Özak GYO-Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı İstanbul Evleri 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda hayata geçiriliyor.

Büyükyalı Zeytinburnu Evleri fiyat!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu Evleri fiyat listesi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Büyükyalı İstanbul ev fiyatları!

İstanbul'da Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul ev fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor.

Zeytinburnu Büyükyalı Evleri fiyat!

Toplam 1.500 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Zeytinburnu Büyükyalı Evleri fiyat listesi 1 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Büyükyalı Evleri, İstanbul'un Zeytinburnu-Kazlıçeşme bölgesinde hayata geçiriliyor.

Büyükyalı İstanbul Evleri teslim bilgisi!

Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde tasarlanan Büyükyalı İstanbul'da 1+1 daireler 1 milyon TL'den başlıyor...

Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme 2017 ödeme planı!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme 2017 ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme fiyat 2017!

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor. Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme fiyat listesi 1 milyon TL'den başlıyor.

Zeytinburnu Büyükyalı Evleri 2017 fiyat!

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı Evleri, 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Zeytinburnu Büyükyalı Evleri 2017 fiyat listesi 1 milyon TL'den başlıyor.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu fiyat!

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu fiyat listesi 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Büyükyalı İstanbul Evleri'nin 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ödeme kampanyası 2017!

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde toplam 1.500 daire, ofis ve ticari birimler bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ödeme planı!

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu ödeme planı kapsamında 20 yıla kadar taksit imkanı sunuluyor.

Büyükyalı İstanbul fiyatlar!

Toplam 1.500 daire, ofis ve ticari birimlerden oluşan Büyükyalı İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul'da metrekaresi 11 bin TL'ye!

İlk etabında 452 ünitesi bulunan Büyükyalı İstanbul projesi ön satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlayan projede konut, ofis, otel, apart otel, işyeri yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul ''Yeni Bir Deniz Semti'' olarak Kazlıçeşme'de yükselecek!

Cumhuriyet tarihinin en yüksek hasılat paylaşımlı gayrimenkul ihalesi olan "Büyükyalı İstanbul" projesi, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla Kazlıçeşme sahil yolunda "yeni bir deniz semti" olarak hayata geçiriliyor...