30 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri sürüyor!

1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Profesyonel Site Yönetim Hizmeti verilmeye başlanan Stüdyo 24 te yaşaman başladığı noktada üstün kalite sıfır sorun ilkesiyle anahtar teslimleri devam ediyor. Özellikle merkezi sistem olan su ve doğalgaz abonelikleri başta olmak üzere elektrik abonelikleri uğraşmaya gerek olmaksızın vekalet vermek koşuluyla site yönetimine yaptırılabiliyor.

Boğaziçi Yönetim 2015 yılı ısınma dönemli için kömür alımları başladı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yapılan yazılı açıklamaya göre Boğaziçi Yönetim 2014 - 2015 yılı ısınma dönemli için kömür alımları başladı.

Boğaziçi Yönetim genel kurul toplantısı 20 Haziran'da gerçekleşecek!

Site yönetiminde lider kuruluş olan Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından sitesinde yapılan yazılı açıklamaya göre Boğaziçi Yönetim 20 Haziran 2014 tarihinde genel kurul toplantısı gerçekleştirecek.

Boğaziçi Yönetim Site Yönetimleri Çocuk Şenlikleri Haftası bitti!

Boğaziçi Yönetim Aş Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 23 Nisan Çarşamba gününün bulunduğu hafta boyunca sitelerde gerçekleşen çocuklara yönelik eğlenceler sona erdi.

Boğaziçi Yönetim A.Ş'den Van sporuna destek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal, VAN EDREMİT TOKİ spor kulübüne ihtiyacî olan toplam 350 parçadan oluşan ürünleri yönetici ve futbolcuların katıldığı tòrenle teslim etti.

Kadir Topbaş'ın ev sahipliği yapacağı "Yılın En İyi Komşusu” ödül töreni bu akşam!

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kadir Topbaş’ ın ev sahipliğinde yapılacak olan “Yılın En İyi Komşusu” ödül töreninde dereceye giren katılımcılara para ödülü taktim edilecektir...