28 / 04 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece nerede

Küçükçekmece Blue Lake Evleri fiyat!

Metal Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Küçükçekmece Blue Lake Evleri fiyat listesi 475 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen Blue Lake Evleri'nde ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece projesi!

Blue Lake Küçükçekmece projesi daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Blue Lake Küçükçekmece görselleri!

Blue Lake Küçükçekmece projesi 778 adet daire ve 22 adet ticari birimden oluşuyor. Blue Lake Küçükçekmece görselleri merak edenler için haberimizde yer alıyor...

Blue Lake Küçükçekmece telefon numarası!

Toplamda 10 blok halinde yükselen Blue Lake Küçükçekmece projesinde detaylar 1 ay sonra belirlenecek. Blue Lake Küçükçekmece telefon numarası 0212 265 92 33.

Blue Lake Küçükçekmece iletişim!

Blue Lake Küçükçekmece iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 15 katlı 8 konut bloğu ve 2 ticari blok halinde yükseliyor.

Tüm detaylarıyla Blue Lake Küçükçekmece projesi!

Karmen Yapı ile Metal Yapı Konut ortaklığında hayata geçirilen Blue Lake Küçükçekmece projesinde 778 daire ve 27 ticari birim bulunuyor. İşte Tüm detaylarıyla Blue Lake Küçükçekmece projesi...