28 / 03 / 2024

Batışehir Loca satılık daire

Batışehir Loca fiyatları!

Batışehir Loca fiyatları 346 bin TL'den başlıyor. Proje Ege Yapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirildi...

Batışehir projesi CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor!

Ege Yapı Group, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama ortaklığıyla inşa edilen Batışehir projesi CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor...

Batışehir Loca ev fiyatları!

Batışehir Loca ev fiyatları detayları haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ev tipleri bulunuyor.

Böyle hayat sadece Batışehir Loca'da var!

Böyle hayat sadece Batışehir Loca'da var sloganıyla tanıtılan Batışehir Loca projesinde daireler 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Batışehir Loca fiyatları 221 bin TL'den başlıyor!

Batışehir Loca fiyatları 221 bin TL'den başlıyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede yüzde 1 peşinatla ve yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Batışehir Loca resimleri!

Batışehir Loca resimleri haberimizin içinde yer alıyor. 249 daireden oluşan projede daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Batışehir Loca satılık daire!

Batışehir Loca satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede 36 aya kadar vade farksız taksitle ya da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılabiliyor.

Batışehir Loca fiyatları!

Batışehir Loca fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.

Batışehir Loca ödeme planı!

Batışehir Loca ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ödeme planının detayları haberimizin içinde yer alıyor.

Tüm detaylarıyla Batışehir Loca projesi!

Batışehir Loca fiyat listesi,Batışehir Loca ödeme seçenekleri,Batışehir Loca teslim tarihi ve Batışehir Loca nerede olduğu bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Batışehir Loca projesi...

Ege Yapı Batışehir Loca'da 256 bin TL'ye! Ön satışta!

Ege Yapı Batışehir Loca'da 256 bin TL'ye 1 oda 1 salon daireler ön satışta. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.

Batışehir Loca Bağcılar ödeme koşulları!

Batışehir Loca Bağcılar ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projenin detaylı ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.