19 / 04 / 2024

Batışehir evleri

Ege Yapı Grup Batışehir 2. etabında teslimler yapıldı!

Etap teslim törenine katılan Batışehirliler yeni evlerine kavuştukları gün, Türk müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer’in gerçekleştirdiği muhteşem bir konsere de katıldı. Sevilen sanatçı, zengin repertuarından gece boyunca seslendirdiği şarkılar ile ev sahiplerinin kulaklarının pasını sildi.

Batışehir Ege Yapı!

Batışehir Ege Yapı fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. 3 etap olarak tasarlanan projede Emlak Konut GYO bünyesinde 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla taksit yapılıyor.

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir!

Batışehir projesi "İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek projesi Batışehir" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor.

Batışehir, 108 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor!

Yaşamın başladığı ve “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip Batışehir, sunduğu doğal ortam ve sosyal donatılarla İstanbul’un yoğun temposundan arındıran bir yaşam sunuyor.

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor! Yaşam başladı!

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor İlk etabında teslimlerin yapıldığı projede yaşam başladı. Proje İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Cem Ceminay’dan Batışehir’li olmak isteyenlere 10 bin TL indirim fırsatı!

Batışehir Projesi’nin yeni reklam yüzü Cem Ceminay, Facebook üzerinden sorduğu soruları doğru yanıtlayanlara 10 bin TL indirim kazandırıyor. İndirimden faydalanmanız için tek yapmanız gereken Facebook’ta CemCeminay uygulamasını kullanmak...

Batışehir fiyatları!

Avrupa ve Asya yollarını birbirine bağlayan TEM yolunun hemen üzerinde Ege Yapı tarafından inşa edilen ve karma proje olarak yükselen Batışehir fiyatları...

Ege Yapı Grup Batışehir'de 188 bin TL'ye!

Yaklaşık 100 bin metrekare yeşil alanın bulunacağı projede konutlar 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...