29 / 03 / 2024

Batışehir ev fiyatları

Batışehir, 2015'in konut satış birincisi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi...

Batışehir'de peşinatsız ev sahibi olma imkanı!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir satılık daire fiyatları!

Batışehir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ev fiyatları!

Bağcılar Batışehir ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 900 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Batışehir Ege Yapı!

Batışehir Ege Yapı fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. 3 etap olarak tasarlanan projede Emlak Konut GYO bünyesinde 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla taksit yapılıyor.

Batışehir, Emlak Konut finansmanı ile kolay konut alma dönemini başlatıyor!

Batışehir, Emlak Konut finansmanı ile kolay konut alma dönemini başlatıyor. Emlak Konut bünyesinde 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla vade yapılıyor.

Batışehir ev fiyatları ne kadar?

Batışehir projesinde 3 bin 226 tane daire yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor. Peki Batışehir ev fiyatları ne kadar?

Batışehir daire fiyatları!

Batışehir projesinde 3 bin 226 tane dair yer alıyor. Projede Emlak Konut GYO finansmanı ile vade yapılıyor. İşte Batışehir daire fiyatları...

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor! Yaşam başladı!

Batışehir satılık konutların fiyatı 229 bin TL’den başlıyor İlk etabında teslimlerin yapıldığı projede yaşam başladı. Proje İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Batışehir'de büyük fırsatlar için geri sayım başladı!

Batışehir'de büyük fırsatlar için geri sayım başladı.Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede daire fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Batışehir'de 25 bin TL'ye varan indirimler yapılıyor.