19 / 04 / 2024

Balance Güneşli projesi

Balance Güneşli'de loft rezidanslar indirimle satışta!

31 Mart tarihine kadar geçerli olacak bu uygulama ile Balance Güneşli loft rezidanslar, konut olarak kullanmayı tercih edenler için çok avantajlı fiyatlarla satışta.

Balance Güneşli ofis fiyatları 318 bin TL'den başlıyor!

Balance Güneşli Projesi 300 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 311 bağımsız bölüme yer verilen projede ofislerin fiyatları 318 bin TL'den başlıyor...

Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor...

Balance Güneşli satış ofisi!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Güneşli Bağcılar lokasyonunda yükseliyor...

Balance Güneşli projenini detayları!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları 'dikkate alınarak geliştirildi. İşte Balance Güneşli projenini detayları...

Balance Güneşli fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL!

Balance Güneşli, İstanbul ’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi.

Balance Güneşli görselleri!

Balance Güneşli görselleri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Balance Güneşli satış ofisi iletişim!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Bu projede her şey dengede...

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yapıldığı Balance Güneşli projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlandırılıyor. Proje 301 bağımsız birimden oluşuyor.

Balance Güneşli ödeme kolaylıkları!

Balance Güneşli ödeme kolaylıkları detayları haberimizde yer alıyor. 2015 yılında teslim edilecek proje 83 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

"Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!" sloganıyla satışlarına devam eden Balance Güneşli projesinde 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Balance Güneşli projesi "Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projede lansmana özel ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Basın Ekspres'in balans ayarı yapıldı artık her şey dengede!

301 adet bağımsız birimden oluşan Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Proje Basın Ekspres yolu üzerinde yükseliyor...

Bu bölge tek projeyle dengesini bulacak!

Balance Güneşli metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 70 - 150 metrekare, ofis alanları 70 - 1.200 metrekare arasında değişiyor.

Balance Güneşli Projesi!

Balance Güneşli Projesi 6 blok olarak inşa ediliyor. metrekare fiyatının 5 bin 360 TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ev ofis yer alıyor.

Balance Güneşli fiyat listesi!

Balance Güneşli fiyat listesi bilgisine göre konut ve ofislerin metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2015 yılın son çeyreğinde yapılacak.

Balance Güneşli projesi satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor!

17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak...

Balance Güneşli projesi görücüye çıkıyor!

300 bağımsız bölümden oluşan Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Balance Güneşli projesi görücüye çıkıyor.

Balance Güneşli projesi Mayıs’ın ilk haftasında satışta!

2015 yılında teslim edilecek olan Balance Güneşli projesinde lansman ve satışlar Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak...

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor!

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor. Şölen Çikolata Balance Güneşli projesinde mağaza, rezidans, ofis ve konutlar yer alacak.