08 / 05 / 2024

Ayazma Emlak Konutları fiyatları

Ayazma Emlak Konutları İkitelli kura çekilişi nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçiriliyor. 1.239 daireden meydana gelen proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları İkitelli kura çekilişi nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları satılık konut!

Ayazma Emlak Konutları satılık konut tipleri 2+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede yaklaşık 300-350 konutun satışı kura ile yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri!

Ayazma Emlak Konutları ödemeleri hakkında bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen projede dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 1239 konuttan oluşan proje 300-350 konut kura yöntemi ile satılacak. Projede kura için son başvuru tarihi 30 Ocak.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru!

Ayazma Emlak Konutları kura başvuru tarihleri haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa edilen projede 300-350 konutun satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek.

Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

Daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan projede kuralı satışlara 10 bin TL başvuru ücreti ile katılabilmek mümkün. Peki Ayazma Emlak Konutları fiyatları ne kadar?