20 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale telefon

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Ofis ve dükkanların satışa çıkarıldığı proje Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ'da hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ofislerin alanlarına göre değişiyor.

Avrupa Konutları Kale ofis ve dükkanlar şimdi satışta!

Avrupa Konutları Kale ofis ve dükkanlar şimdi satışta. Daire büyüklüklerinin 77 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 10 katlı 9 bloktan oluşuyor.

Avrupa Konutları Kale daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale daire fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire büyüklükleri 77 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Artaş İnşaat tarafından yükseliyor.

Avrupa Konutları Kale iletişim bilgisi!

Avrupa Konutları Kale iletişim bilgisi haberimizin devamında bulunuyor . 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale satılık!

Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteren proje 650 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da inşa edilen Avrupa Konutları'nda daire alanları 77 metrekareden başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları nerede?

599 tane daire, 52 tane ofis ve 32 tane ticari birimden meydana gelen projede dairelerin satış süreci devam ediyor. Peki Artaş Avrupa Konutları nerede?

Artaş Avrupa Konutları Kale ulaşım!

Artaş Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 10 katlı 9 blok halinde meydana gelen projede daire fiyatları 593 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale projesi detayları!

100 bin metrekare inşaat alanı bulunacak olan ve en çok 10 katlı bloklardan oluşacak olan Avrupa Konutları Kale projesi detayları...

Avrupa Konutları Kale fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da Artaş İnşaat tarafından inşa edilecek olan Avrupa Konutları Kale fiyat bilgileri...

Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı'da yükseliyor! Metrekaresi 5 bin lira!

İstanbul Avrupa yakası Topkapı'da 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde Artaş İnşaat tarafından inşa edilecek olan Avrupa Konutları Kale projesi metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlayacak...