24 / 04 / 2024

Avm kiraları son durum

İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

İhsan Ateş: Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel!

Alışveriş merkezlerindeki (AVM) döviz ile alınan kiraları eleştiren DeFacto’nun CEO’su İhsan Ateş, “16 ülkede mağazamız var. Yurtdışındaki AVM’lerde kira için yerel para birimi kullanılıyor. Rusya’da ruble, Katar’da riyal ile kira ödüyoruz. Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel” dedi.

Türkiye’de TL ile kira alanların sayısı 112’den 118’ye yükseldi!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın alışveriş merkezi sahiplerine “Kiraları TL ile alın” mesajı vermesinin ardından 1 hafta geçti. 371 AVM’nin bulunduğu Türkiye’de 259 AVM’den 6’sı kiralarını TL’ye çevirdiğini duyurdu.

Süleyman Orakçıoğlu:AVM kiralarında orta yol bulunmalı!

Cumhurbaşkanı’nın “AVM’de kiranın TL ile alınması için önlem alabiliriz” mesajını hatırlatan Orka Holding Başkanı Orakçıoğlu, yabancı AVM yatırımcılarının mesajı almadığını söyleyerek ekliyor: Gelişmekte olan ülkelere daha fazla kâr iştahıyla yatırım yapmış, şimdi ‘Benim aldığım riski sen öde’ diyor.

AVM’ler kiraları Kasım 2013 kuruna göre belirleme kararı aldı!

Tarihi yüksek seviyeye yükselen kur, perakendecileri harekete geçirdi. AVM’lere ‘kiraları indir’ çağrısı yapan perakendecilere kayıtsız kalmayan AVM’ler kiraları Kasım 2013 kuruna göre belirleme kararı aldı