29 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy satılık

Avlu Kurtköy fiyat listesi 189 bin liradan başlıyor!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy’deki en yeni projesi Avlu Kurtköy’ün satışlarına başlıyor. Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplayan Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014’te start verecek.

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? Avlu Kurtköy ödeme planı? Avlu Kurtköy telefon numarası? Avlu Kurtköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Avlu Kurtköy resmen satışta! Minimum 189 bin TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Kurtköy'ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi'nde ortaklığa ait bir arsada yükselen Avlu Kurtköy, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor.

Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı! 189 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Avlu Kurtköy projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlayarak, 494 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Avlu Kurtköy ev fiyatları!

Avlu Kurtköy ev fiyatları 185 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Eylül'de basına tanıtılacak olan Avlu Kurtköy projesinde teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek...