02 / 05 / 2024

Arenapark iletişim

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları!

ArenaPark’ta bulunan markalar yüzde 70’e varan indirim yaparken, sürpriz hediyeleri ve indirim çekleriyle de ziyaretçilere adeta erken bayram yaşatıyor.

ArenaPark AVM'de Ramazan etkinlikleri sürüyor!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel Ramazanları yaşamak isteyen ziyeretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor.

ArenaPark’a organik pazar kuruluyor!

ArenaPark’ta Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa organik pazar kurulacak. Pazar, ArenaPark Açık Otopark Alanı’nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne 35 bin lale dikildi!

Baharın müjdecisi laleler ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayat buluyor. Üç yıldır ArenaPark’ın çeşitli noktalarına dikilen lale soğanlarının nisan ayında açmasıyla birlikte merkezin çehresi değişiyor.

Arena Park AVM, Kadınlar Günü’nü kutluyor!

Arena Park Kadınlar Günü’nü kutluyor. Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Atakent Acıbadem Hastanesi ile birlikte özel bir program hazırladı.

ArenaPark'tan hediye yağmuru geliyor!

ArenaPark'tan hediye yağmuru geliyor. Yeni yıl heyecanını ziyaretçilerine yaşatmak isteyen Arena Park, tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz kurasız binlerce hediye veriyor...

ArenaPark'dan öğretmenlere özel kampanya!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında sadece öğretmenler için geçerli olacak bir indirim kampanyası düzenlendi. Kampanyada indirim oranı yüzde 10 ila 50 arasında değişiyor