19 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan kimdir

Demircan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yapılan çalışmaları inceleyen Ahmet Misbah Demircan, “Memleketimiz adına dünya çapında yapılan projeler bizi gururlandırıyor,” dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra kentsel dönüşümün startını veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a hak sahipleriyle yapılan uzlaşma toplantılarda destek yağıyor.

Demircan: Otopark problemi kentsel dönüşümle çözülür!

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, otopark probleminin kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi..

Okmeydanı'nda 15 ayda 5 bin kişi tapularına kavuştu!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde şu ana kadar bölgede bulunan 21 bin malikten 5 bine yakın kişiye tapusu teslim edildi. 10 bin 500 kişi de tapularını almak için müracaat ederken, 2015 yılı sonuna kadar tapuların yarısının hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ahmet Misbah Demircan Tarlabaşı'ndaki dönüşümü anlattı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Teknolojinin Mimariye etkileri konusunda yüksek lisans öğrencilerine Beyoğlu'ndaki dönüşümü örnek gösterdi.

Beyoğlu Investors Group projeleriyle MIPIM’e çıkarma yapacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kuruculuğunu üstlendiği BIG, dünyayla yarışan projeleriyle, 10-13 Mart’ta Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Ahmet Misbah Demircan'dan kentsel dönüşüm dersi!

"Teknolojinin Mimariye Etkileri" konusunda yüksek lisans öğrencilerini bilgilendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’ndaki dönüşümü örnek gösterdi.

Ahmet Misbah Demircan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kentsel Dönüşüm hakkında sorulan soruları cevapladı. Demircan, Okmeydanı’nın kurtuluşunun kentsel dönüşümde olduğunu belirterek Okmeydanı projesine kimsenin engel olamayacağını söyledi.

Karaköy'de 320 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiriliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy’de binaların yarısının özel sektör eliyle dönüşüm içine girdiğini ve 320 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si sahiplerine verildi!

Demircan, Okmeydanı’nın geleceği ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdiklerini ifade eden Demircan, “Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İlk gün ne söylediysek bu günde aynı şeyi tekrarlıyoruz. Belediye olarak bizim öncelikli işimiz vatandaşımızın tapusunu vermek” dedi.

Okmeydanı kentsel dönüşümü 10 yılda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm, Okmeydanı için kaçınılmaz son. Bazı esnaf ve mahalleli, dönüşüme karşı çıksa da çoğunluk dönüşüme 'evet' diyor. Okmeydanı için 10 yıllık eylem planı hazır. Başkan Demircan "kentsel dönüşümde kimse mağdur olmayacak" diyor...

Tarlabaşı Projesi ile bölge 40 kat değerlendi!

Beyoğlu Tarlabaşı' nda Çalık Gayrimenkul tarafında yapılan Tarlabaşı 360 projesi'nin bölgedeki binaların değerini 40 kat artırdığı ifade edildi. Tarlabaşı 360 projesinin tamamı 2018 yılında bitecek...

Okmeydanı projesi tanıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Okmeydanı'nda modern şehircilik planına uygun, otopark sorunu çözülmüş, yeşil alanı bulunan ve ticaret alanları planda çözülmüş, imar hakkı garantiye alınmış arsaların tapularını vatandaşa vermeye başladık" dedi

Okmeydanı nüfusu 100 bine yükselecek!

Okmeydanı için hazırlanan 3 milyon metrekarelik dev dönüşüm hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'nda mülk sahibi olanlar için tapu sahibi olmak bir hayaldi...

Beyoğlu'nda, sosyal market kuruldu!

İstanbul Beyoğlu' nda, gıdadan giyime, temizlik malzemesinden yakacağa birçok ürün reyonundan oluşan " sosyal market " kuruldu. Markette, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş yapma imkânı sunuluyor.