03 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Merkez TOKİ projesi

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları kura sonucu!

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları kura sonucu açıklandı. Fiyatların 128 bin 768 TL'den başlangıç gösterdiği projede tamamı 3+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

Afyonkarahisar Merkez TOKİ kura çekimi 2015!

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 88 daire için satışlar kura çekimi ile bugün gerçekleşecek. İşte Afyonkarahisar Merkez TOKİ kura çekimi 2015 detayları...

Afyonkarahisar Merkez TOKİ kura çekilişi!

Toplamda 88 dairenin yer aldığı projede satışlar kura çekimi ile gerçekleşecek. Peki 3+1 dairelerden meydana gelen Afyonkarahisar Merkez TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları fiyat!

Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı projede kura çekimine katılmak için başvurular 4 Haziran'da sona eriyor. İşte aylık taksitleri 804,80 TL'den başlayan Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları fiyat listesi...

Afyonkarahisar Merkez TOKİ son başvuru günü!

120,69 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede başvurular 20 Mayıs'ta alınmaya başlanacak. Peki Afyonkarahisar Merkez TOKİ son başvuru günü ne zaman?

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları satış duyurusu!

Afyonkarahisar Merkez TOKİ Konutları satış duyurusu kapsamında 88 daire kura çekimi ile satışa sunuluyor. 3+1 dairelerin yer aldığı projede 12 bin 877 TL peşinatla daire sahibi olunuyor.