28 / 03 / 2024

Yıllık yüzde 10 kira garantisi, yüzde 80 prim potansiyeli!

 Yıllık yüzde 10 kira garantisi, yüzde 80 prim potansiyeli!

Esenyurt’un en merkezi bölgesinde yükselen projenin yabancı yatırımcı tarafından tercih edilme sebepleriyle ilgili bilgi veren Genç, “Projemizin yıllık yüzde 10 kira garantisi ve yüzde 60 ila 80 arasında gelir prim potansiyelinin olması yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor



Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Yükseldiği bölgede tek karma proje olan Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri üzerine çekiyor.


Yıllık yüzde 10 kira garantisi


Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50’si satılan Future Park’ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti. Esenyurt’un en merkezi bölgesinde yükselen projenin yabancı yatırımcı tarafından tercih edilme sebepleriyle ilgili bilgi veren Genç, “Projemizin yıllık yüzde 10 kira garantisi ve yüzde 60 ila 80 arasında gelir prim potansiyelinin olması yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor. Kendi bünyemizde yaptığımız faizsiz vadelendirme sistemi ise özellikle yabancı yatırımcı için çok cazip oluyor. Banka kredisi kullanmak istemeyen yabancı yatırımcı yüzde 30 oranında vereceği peşinattan sonra 36 ay boyunca sıfır faizle konut sahibi olabiliyor” dedi.


Fiyatların 125 bin TL’den başladığı Future Park’ta Mayıs 2013’ten bu yana inşaat devam ediyor. 2015’in sonunda teslim edilmesi planlanan projede alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor.  Projede, 30 bin metrekare ticari alan, 3 bin metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor.