26 / 04 / 2024

Yakuplu West Wall Marina Villaları!

Yakuplu West Wall Marina Villaları!

Yakuplu West Wall Marina Villaları 'nda banka kredisi ile konut bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.


Yakuplu West Wall Marina Villaları 'nda satış süreci bugün yapılacak olan lansmanla başlayacak. Proje karada 300, denizde 600 tekneye hizmet veren West İstanbul Marina'ya yakın konumda yükseliyor. 


Durak Plus Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Yakuplu West Wall Marna Villaları projesinde 64 tane villa bulunuyor. Projedeki villa tipleri 7 farklı olarak tasarlandı.


Beylikdüzü'nün Yakuplu bölgesinde yükselen West Wall Marina Villaları 'nda tapu teslimleri hemen yapılıyor. Proje 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Yakuplu West Wall Marina Villaları metrekare birim fiyatı 1.900 dolar ile 2 bin 300 dolar arasında değişiklik gösteriyor.


Banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılan Yakuplu West Wall Marina Villaları 'nda 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede sauna, fitness center, buhar odası ve yüzme havuzu yer alıyor. 



West Wall Marina Villaları nerede?

Adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina Villaları iletişim

Tel: 90 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com