27 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamına banka kredisi kullanılabiliyor. Projede satışı devame den dairelerin fiyatları 131 bin liradan başlıyor..


West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı hakkında bilgi vermeden proje detaylarına değinelim.. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor. Proje 2 etap olarak yükseliyor.


73 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan West Side Beylikdüzü Evleri'nde toplam 1.152 adet daire bulunuyor. Proje Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat imzası ile yükseliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı West Side Beylikdüzü Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor.


2016 yılının Kasım ayında daire teslimlerinin gerçekleşeceği West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 120 aya kadar vade yapılıyor.


West Side Evleri'nde oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, spor alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanlatı bulunuyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com