28 / 03 / 2024

Viaport Venedik Sarayları satış fiyatları!

Viaport Venedik Sarayları satış fiyatları!

Viaport Venedik Sarayları satış fiyatları minimum 329 bin liradan başlıyor. Bugün satışa çıkan projede teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek...


Viaport Venedik Sarayları satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim... Bugün "İstanbul'un en şık İtalyanı" sloganıyla satışa sunulan Venedik Sarayları, Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak inşa ediliyor.


Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venedik Sarayları'nda toplam 900 tane olmak üzere 1+1'den 3+1 dubleks ve teras daire tiplerine kadar tüm konut seçenekleri yer alıyor.


Venedik Sarayları teslimleri 2015 senesinin Mayıs ayında yapılacak. Viaport Venezia projesi Marco Polo, Vivaldi, Bellini, Puccini ve Palladio olmak üzere toplam 5 kule olarak yükseliyor.


Viaport Venedik Sarayları satış fiyatları 1+1 daireler 329 bin liradan, 2+1 daireler 499 bin liradan, 3+1 daireler 699 bin liradan başlangıç gösteriyor. Venezia projesinin yüzde 85'i satıldı.


Venedik Sarayları içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 8 842.


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri