24 / 04 / 2024

Vialand İstanbul nerede?

Vialand İstanbul nerede?

100 futbol sahası büyüklüğündeki bir alan üzerinde kurulan ve geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete açılan Vialand İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor...


"Vialand İstanbul nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarından bahsedelim...100 futbol sahası büyüklüğündeki bir alan üzerinde kurulan projede Gürsoy ile Via Properties ortaklığında inşa edildi. Vialand AVM'de 200'e yakın mağaza yer alıyor.


1 milyar 150 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Vialand İstanbul geçtiğimiz Mayıs ayında açıldı. Projede canlı müze, sinema, bowling bulunan Vialand'ın alışveriş merkezinde mağazalar, restoranlar yine sinema ve bowling salonları yer alıyor. 

 

Vialand İstanbul projesinde 25 Şubat-10 Mart tarihleri arasında kontenjanla sınırlı olan kampanyada satılan biletler 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasındaki Tema park girişleri için geçerli olacak. Biletler hafta içi 29 TL, hafta sonu ise 35 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



Vialand İstanbul nerede?

Vialand adres: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi 34065 Eyüp/İstanbul



15 bin kişilik konser alanı, geniş yeşil alanlar, gölet ve daha birçok aktivite alanının yer aldığı Vialand İstanbul'un 2 bin metrekaresi Vialand Şato'ya ayrıldı. 100 bin metrekarelik kısım ise gösteri merkezi için ayrıldı.



Vialand İstanbul'un hangi oyuncaklar var?

Projenini içerisinde nefeskesen, atlı karınca, fatih'in rüyası, bir zamanlar İstanbul, çılgın nehir, 360, bulut ekspresi, çarpışan arabalar, adalet kulesi, cesur sürücüler, king kong, jet skı, kahraman itfaiyeciler, küçük madenciler, maceraperest, saray salıncağı, safari tüneli, uçan çocuklar, minik kaşifler, viking, zindan bulunuyor. 


Vialand iletişim bilgileri

Telefon: 444 85 63

Web Adresi: www.vialand.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com