24 / 04 / 2024

Varyap Plaza'da inşaat tamamlandı, teslimler başlıyor!

 Varyap Plaza'da inşaat tamamlandı, teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Son 24 ofis ve dükkan için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunuluyor...


Gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Türk gayrimenkul sektörünü  uluslararası arenada başarıyla temsil eden Varyap Meridian projesinin ardından İstanbul Pendik’teki Varyap Plaza’nın da inşaatını tamamlayan şirket projedeki ofis ve dükkanları  30 Haziran’da teslim etmeye başlıyor. 


Toplamda 278 bağımsız bölümün yer aldığı Varyap Plaza’da son 24 ofis ve dükkan için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunulurken fiyatlar 258.000 TL ile 1.205.000 TL arasında değişiyor. 


Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Pendik’te yer alan Varyap Plaza’nın inşaatı tamamlandı. Teslimlerin 30 Haziran’dan itibaren başlayacağı projedeki son 24 ofis için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi. Kampanya dahilindeki ofislerin metrekareleri 69 ile 287 metrekare arasında değişirken fiyatlar 258.000 TL ile 1.205.000 TL arasında seyrediyor. 


Varyap Plaza’nın en alt 2 katında bulunan dükkanlar için ise profesyonel kiralama danışmanlık şirketi ile çalışılarak AVM konseptinde hizmet vermek üzere çeşitli markalarla görüşülüyor. 


Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi olan Varyap Plaza Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya yakınlığı, E-5 karayolu üzerindeki konumu ve değişik büyüklüklerdeki ofis seçenekleri ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için ideal bir seçenek oluyor. Marmaray’ın Anadolu yakasındaki 3 ana aktarma merkezinden olacak Pendik’te yer alan Varyap Plaza, Kadıköy-Kartal metrosunun Pendik’e uzanması, yakınında 250 hektarlık alana kurulan Teknopark, hastane, eğitim ve gayrimenkul yatırımlarıyla hızla değer kazanıyor. Projenin yakınında ayrıca Garanti Bankası,  Yapı Kredi Bankası ve Halk Bankasının operasyon merkezleri bulunuyor. 


Toplam 32.000 m² kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza Business & Mall, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. İçinde yer alan kafe, restoran, eczane, kuru temizleme, fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför, yapı ve gıda marketi gibi farklı fonksiyonlarla modern yaşamın tüm gereksinimlerine kolay erişim sağlamayı hedefliyor. 


Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri