19 / 04 / 2024

Validebağ Konakları Altunizade ödeme şartları!

Validebağ Konakları Altunizade ödeme şartları!

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yükseliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 9 bin liradan başlangıç gösteriyor...


Dap Yapı tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yükseliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 9 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


17 bin 237 metrekare arsa alanında konumlandırılan Dap Validebağ Konakları'nda büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişen 1+0'dan 6+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. 


5 katlı 11 blok olarak dizayn edilen  Dap Yapı Validebağ Konakları projesinin satışları, satış ofisi tamamlanamadığı için geçici bir süreliğine çadırda yapılacak. Validebağ Konakları'ndaki dükkanlar, ihalesiz olarak satılacak.


Validebağ Konakları Altunizade'de ev fiyatları 598 bin lira ile 6 milyon 353 bin lira arasında değişiyor. Projede dükkan fiyatları 599 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Validebağ Konakları Altunizade ödeme şartları!

Toplam 368 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Altunizade Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 60 aya ya da 240 aya kadar taksitli ödeme imkanı sunuyor.


Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com