25 / 04 / 2024

Vadi Koru İnvest lokasyon bilgileri!

 Vadi Koru İnvest lokasyon bilgileri!

İstanbul’un iş merkezi Maslak’a komşu olan Ayazağa bölgesinde yükselen Vadi Koru projesinde dairelerin metrekare fiyatları lansmana özel olarak 8 bin TL olarak belirlendi...


 

Üç blokta 242 adet daire, iki blokta 84 adet ofis ve 12 adet birbirinden bağımsız ticari üniteden meydana gelen Vadikoru projesi Invest İnşaat  imzası taşıyor. 


İstanbul’un iş merkezi Maslak’a komşu olan Ayazağa bölgesinde yükselen Vadi Koru projesinde 1+1’ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare son olarak 3+1’lerde 177 ile 191 metrekare aralığında üretiliyor. 


200 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Ayazağa Vadikoru ofis bloklarında her kat 6 bağımsız bölümden oluşuyor. Projedeki ofisler 133 ve 257 metrekare arasında değişiyor. 


Vadi Koru Ayazağa Evleri'nde alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları da mevcut. 


Ayazağa Vadi Koru'da dairelerin metrekare fiyatları lansmana özel olarak 8 bin TL olarak belirlendi. Vadikoru ofisleri ise 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor.


Vadi Koru İnvest lokasyon bilgileri!

 Ayazağa’da Belgrad Ormanları’nın sınırında inşa edilen Vadi Koru İnvest lokasyon olarak, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre, İstinye sahiline 5 km, Göktürk’e 7 km, Maslak’a ise 3 km mesafede yer alıyor. 


 


Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10/A Sarıyer – İstanbul  


Tel : 444 39 94  


Web: http://www.vadikoru.com/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com