26 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi!

Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi!

Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi bilgileri tüm detaylarıyla birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor...


Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olan proje, Şişli Ayazağa'da konumlandırılıyor. Projenin içerisine doğal bir dere yapılıyor.


Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa'da A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Proje  Artaş Grubu, Aydınlı Grubu ve  Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Vadi İstanbul Bulvar projesi "Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi Vadistanbul Bulvar" sloganıyla tanıtıldı. Projede a restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar yer alıyor. 


Vadi İstanbul bulvar projesi dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçecek ve metro ağına bağlanacak. Ayrıca proje  TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanı sunuyor.


Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35. Projenin  satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor. Projede bulunan ofisler metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor. 


Vadi İstanbul Bulvar'da  760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel yer alıyor ve projenin 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanına ayrıldı.


Vadi İstanbul Bulvar Maslak Ayazağa satış ofisi

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri