19 / 04 / 2024

Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da!

Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da!

"Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da" sloganıyla satış sürecine devam eden projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Sinpaş Yapı imzası ile Sultanbeyli'de hayata geçirilen Liva Turkuaz projesinde satış süreci devam ediyor. 828 adet daireden oluşan projenin birinci etabında 349 daire, ikinci etabında 479 daire yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 2 etap olarak tasarlanan proje "Türkiye'nin beklediği nefes aldıran ödeme planı Sinpaş Liva'da" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 


Sinpaş Liva ödeme koşulları;

-Yüzde 10 peşinat ödendiğinde, yüzde 10'luk kısım 12 ay boyunca küçük taksitlerle ödeniyor. Kalan daire bedeli ise 14 ay sonra planlanıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde birinci etap teslimleri hemen yapılıyor. İkinci etap teslimleri ise Mayıs ila Haziran ayları arasında yapılacak. 


Sinpaş Liva projesinde yüzme havuzu, süs havuzları, fitness center, buhar odası, sauna, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, cafe gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Türkiye


Sinpaş Liva Turkuaz iletişim

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler